Inspirationsdagen 100% verkstad med SFVF

Fredagen den 13 oktober 2017 var det inspirationsdagen med SFVF (Sveriges fordonsverkstäders förening)  på Solvalla i Stockholm.

Vi var självklart där för att ta del av föreläsningar och nätverkande med kollegor från branschen.

SFVF gör ett fantastisk jobb för branschen och oss verkstäder som förespråkar konkurrens på lika villkor, driver våra frågor och tar ansvar för att utveckla motorbranschen tillsammans med oss och olika myndigheter men som även driver frågor för konsumenten.

SFVF samverkar med tidningen motormagasinet som är en viktig kanal för att fler ska kunna ta del av branschens utveckling och frågeställningar.

Tidningen motormagasinet har sedan 70-talet vela införa ett initiativpris till personer som bidrar till att utveckla motorbranschen vilket i år blev verklighet, med den aspekten kan man få en hint om hur trög motorbranschen kan vara. Det skulle alltså ta från 70-talet tills nu att införa ett initiativpris i branschen.

Priset delades för första fången ut på denna dag och det skulle bli jag som kammade hem motormagasinets första initiativpris 2017, Mitt namn kommer att pryda vandringspokalen som nästa år kommer att vandra vidare.

Jag är så otroligt stolt, rörd och tacksam, en helt otrolig boost och motivation att fortsätta arbetet med att driva och utveckla branschen och dess utmaningar.

priset motivering var:

Lina Blomkvist har genom sitt arbete visat med stark drivkraft och stort intresse kan man utveckla bilverkstadsbranschen på ett sätt som skapar respekt både hos kollegor och kunder, Hon är en modern ledare för en modern verkstad. // Olle Holm chefredaktör Motor-magasinet och Bo Ericsson Vd SFVF

Jag tog initiativet till att starta och driva en blogg om vår verksamhet och våra utmaningar i branschen, jag ville göra något nytt och försöker som vanligt tänka utanför boxen, samtidigt som jag brinner för frågor som rör utbildning och utveckling och jobbar verkligen för att få tillfällen att driva dessa frågor, genom bloggen kan jag göra vårt arbete synligt och visa en transparens som jag tror alla företag behöver idag.

Återigen Tusen tack!!

https://www.motormagasinet.se/article/view/560837/initiativpriset_2017_till_lina_blomqvist

https://www.motormagasinet.se/article/view/560895/en_inspirationsdag_med_framtiden_i_fokus

/ Lina Blomkvist

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s