Bloggen 1år! och mer nyheter blir det!

Idag är det ett år sedan jag drog igång bloggen.

Med huvudet fullt med idéer, tankar och funderingar, hur kommer det gå? finns det intresse? var vi något att skriva om? hur kommer bloggen att tas emot av branschen och kollegor?  blir det en flopp eller en  succé? Hur skapar man transparens? hur kan vi visa upp vårt arbete bakom kulisserna? hur kan vi bli mer personliga?

Nu har det gått ett år och bloggen har tagit emot med öppna armar av både branschen, kunder och kollegor! Jag har fått presentera och tipsa om fördelar med att driva en företagsblogg som en bilverkstad, och mig veterligen var vi först ut i Sverige att starta en blogg om vår verksamhet inom bilverkstadsbranschen!

Och till råga på allt fick jag nyligen ta emot det fina initiativpriset från tidningen Motormagasinet som bland annat innefattade mitt initiativ till nytänkande inom branschen och att starta upp och driva en blogg om vår verksamhet.

Bloggen har blivit en del av oss och vår verksamhet och ett viktigt verktyg för framtiden och utvecklingen inom branschen, eftersom det blev succé så har vi nu beslutat att bloggen ska bli en del av vår nya hemsida som ännu är under uppbyggnad.

 

Tar även tillfället i akt att meddela att vi kommer att starta upp ett nytt projekt inom kort som innefattar ett nyhetsbrev eller informationsbrev som kommer att skickas ut till våra befintliga kunder via E-post, håll koll i din inkorg så du inte missar förmånliga erbjudanden och våra senaste nyheter samt vad vi har på gång.

news-530220_1920

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s