Niklas Persson – Master Tekniker Kia

Ett STORT GRATTIS till vår nya Master tekniker Niklas Persson som under 2017 tagit sig igenom hela Kias master utbildningsprogram och de två senaste dagarna utfört examineringen i både teoretiska och praktiska prov som tog honom hela vägen fram till att bli vår nya Master tekniker på Kia bilar.

Han har dessutom även genomfört hela utbildningsprogrammet för att bli vår högvoltstekniker.

Det är med mycket stolthet och glädje att kunna berika vårt team med Niklas kunskap och erfarenhet. Han är en otroligt lojal och omtyckt medarbetare som började sin karriär hos oss redan som praktikant under sin skoltid, Niklas är en förebild och ett bevis på hur man kan göra en karriär som tekniker med ett brinnande intresse, nyfikenhet, vilja och ödmjukhet.

 

seal-2773989__340

 

 

 

 

/ Lina Blomkvist

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s