Hem

I den här bloggen får du följa med på  vår resa inom fordonsbranschen och dess utveckling inifrån. Jag vill visa en sida av vår verksamhet som inte kan förmedlas i en annons eller i  serviceprotokollet som du får när du hämtar ut din bil.

Jag vill förmedla vårt hårda arbete bakom kulisserna som gör att vi kan möta och serva våra kunder på allra bästa sätt, Att vi hela tiden kan fortsätta utvecklas och tillsammans utveckla fordonsbranschen som så länge varit på en stenåldersnivå. Nu äntligen är den på väg i rätt riktning men så mycket mera kommer att krävas.

I detta forum kommer jag som är en av ledarna på BéOs Bilservice AB bjuda in er till vår verksamhet som vi vill ska vara transparent, Jag vill dela med mig av vår resa, jag vill ifrågasätta och analysera branschen och dess värderingar och fördomar.

BéOs är ett familjeföretag som har både själ och hjärta, Vi jobbar nära varandra och tillsammans med varandra, Vi har ett öppet sinne och vi jobbar alltid framåt för att bli bättre. I mina ögon har vi kommit en längre bit på väg än många andra fordonsverkstäder i landet och det gör mig stolt.